Gezichtsbehandelingen

.

Pure Cell Treatment

(100 min) incl. deelbehandelingen

DeepSkin Organics – Diepwerkende anti-aging behandeling. MARIA ÅKERBERG is de eerste in de wereld met deze succesvolle behandeling gebaseerd op LEVENDE PLANTENCELLEN! Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen, 12 maanden per jaar. Er zijn geen contra-indicaties voor deze behandeling. Ook geschikt tijdens de zwangerschap. Stimuleert de celvernieuwing. Geeft de eigen huidcellen meer weerstand. Beschermd de huid tegen vrije radicalen. Stimuleert de aanmaak van collageen. Geeft glans. Vervaagd pigmentvlekken en heeft een gunstige werking op (acne)littekens.

 Voor extra info kan je verder kijken op DEZE pagina.

Touch of Roses

(90 min) incl. deelbehandelingen

Deze behandeling staat garant voor ultieme luxe en verwennerij voor zintuigen, psyche huid, zachtheid en liefde.

De Rozenkwarts – rozen gezichtsbehandeling is een fantastische aromatherapie behandeling waarin gebruik gemaakt wordt van rozenolie, rozenhydrolaat en rozenkwarts stenen. Roos werkt kalmerend, regenererend en geeft het gevoel van harmonie en warmte. De Rozenkwarts ‘Liefdessteen’ maakt meer ontvankelijk voor schoonheid, versnelt het helingsproces en verlicht het hart. De behandeling bestaat uit: Een warm voetenbad, hoofdmassage, compressen met rozenwater, verzachtende reiniging, peeling, epileren, diepte reiniging, penceel massage met warme rozen olie, gezichtsmassage rozen kwartsstenen, gezichtsmasker, hand of voetmassage. En een heerlijk kopje rozenthee of rozenwater.

Touch of Happiness

(90 min) incl. deelbehandelingen

Deze behandeling staat garant voor ultieme luxe en verwennerij voor zintuigen, psyche huid, geeft warmte en vrolijkheid.

De Oranje Calciet – Sinaasappel – Vanille gezichtsbehandeling is een fantastische aromatherapie behandeling waarin gebruik gemaakt wordt van warme olie met sinaasappel, mandarijn en vanille, oranjebloesemwater en oranje calciet stenen. De heerlijke frisse en zoete geur van sinaasappel en mandarijn heeft een opwekkend en vrolijkmakend effect, en werkt verwarmend door het vleugje vanille, en heeft een verzachtend, verzorgend en regenererend op de huid. Oranje calciet werkt verwarmend en laat de zon weer schijnen, ideaal bij een winterdip.

De behandeling bestaat uit: Een warm voetenbad, hoofdmassage, compressen met oranjebloesemwater, verzachtende reiniging, peeling, epileren, diepte reiniging, penceel massage met warme sinaasappel / vanille olie, gezichtsmassage oranje calcietstenen, gezichtsmasker, hand of voetmassage. En een heerlijk kopje sinaasappelthee of oranjebloesemwaterwater.

Luxurious Treatment

(75 min) incl. deelbehandelingen

Is je huid verslapt en dof? Deze behandeling activeert je huid en werkt liftend. Geschikt voor de rijpere huid. Liftend, Activerend, Anti-stress, Verbetert de doorbloeding en Herstelt de glans Werkt preventief tegen mee-eters Werkt preventief tegen rimpels. Met handmassage met handmasker.

Facial Treatment Vitamine C

(70 min) incl. deelbehandelingen

Facial Treatment Anti – Rouge

(70 min) incl. deelbehandelingen

 

Is je huid dof, vermoeid, zonbeschadigd of gestrest? Geef je huid een Vitamine C boost. Geschikt voor een doffe, vermoeide, gestreste en of zonbeschadigde huid. De huid boosten met 30% natuurlijk vitamine C serum, dat diep in de huid dringt. Een ware energie boost! Verbetert direct de glans en elasticiteit van de huid. Past uitstekende bij een acne neigende huid

Heb je last van rosacea, couperose of gevoeligheid? Anti-rouge versterkt je haarvaten. Voor de gevoelige dunne (couperose) huid werkt deze behandeling preventief op en helpt de haarvaten aan te sterken. Zeer geschikt voor een huid met (actieve) rosacea of een acne neigende huid met rosacea. Onderhoudt en verbetert de huid na een laser- of lichtbehandeling

Facial Treatment Moist

(70 min) incl. deelbehandelingen

 

Voelt je huid droog en trekkerig aan? Dan is die aan toe voor hydratatie en vitaminen. Geschikt voor de vochtarme, gestreste huid Geeft de huid een directe vochtboost Rustgevend en ontspannend voor een gestreste en of vermoeide huid bijv na ziekte of een extra drukke periode

Facial Treatment Clearing

(70 min) incl. deelbehandelingen

 

Voor de onzuivere huid of een huid die uit hormonaal balans is. Geschikt voor de vette, onzuivere of acne neigende huid. Voorkomt acne en onzuivere huid. Ontstekingsremmende behandeling, zeer geschikt bij acne. Zuivert de huid en balanceert de talgproductie. Geschikt hele hele jaar door.

.

Facial Treatment Anti-Age

(75 min) incl. deelbehandelingen

Is je huid moe met beginnende rimpels? Dan is je huid toe aan een flinke oppepper van de Rode Klaver. Verstevigd de huid en ontstrest de huid. Verbeterd de doorbloeding.

.

White Chocolate Treatment

(75 min) incl. deelbehandelingen

.

Geweldig voor een droge huid. Trakteer je huid op deze heerlijk luxueuze White Chocolate gezichtsbehandeling. Het ruikt heerlijk naar chocola en vanille, je huid wordt optimaal gevoed. De huid krijgt zijn glans weer terug. Witte chocola is rijk aan anti-oxidanten, die je een fijn gevoel geven en het bewustzijn kalmeert. Vooral de massage met warme White Chocolate oil is verrukkelijk….