Massages

Stress veroudert je lichaam en je huid. Door stress wordt je huid doffer en droger. Het vermindert de celdeling.

Reset je lijf

Voetreflex massage

Reflexmassage is een fijne manier om het gespannen lijf te laten ontspannen. Alle organen, klieren en andere delen van het lichaam komen terug in de voeten. Je lijf krijgt door de drukpunten kleine signalen om te resetten en blokkades op te heffen. Veel water drinken na de behandeling is zeker aan te raden.

40 minuten Voetreflex massage voor € 35

Je kan deze los of bij een gezichtsbehandeling boeken.

Lees hier de BLOG met alle info over de VOETRELFEX massage.

 

De huid is een spiegel hoe het van binnen met je gaat.

Mindfulness massage

Door te letten op je ademhaling kan je je stresslevel laten dalen.
Tijdens de mindfulness massage worden je hoofd en voeten gemasseerd (lichte aanrakingen) op het ritme van je ademhaling. Hierdoor ga je dieper in de ontspanning en kom je tot rust.
Je wordt je bewust van je ademhaling en dit kan je thuis voortzetten en makkelijker in slaap vallen of beter omgaan met stressvolle situaties.

30 minuten Mindfulness massage voor € 29,95

Je kan deze los of bij een gezichtsbehandeling boeken.

Hotstone massage

Een Hotstone Massage ontspant op twee manieren. Door het masseren én door de warmte van de vulkanische basaltstenen. Deze stenen hebben een grote dichtheid en een hoog ijzer- en magnesiumgehalte. Hierdoor kunnen de stenen de warmte langer vasthouden en geven ze deze op een natuurlijke wijze aan je lichaam door.

Ontspannende en reinigende werking van een Hotstone Massage

De massage bestaat voornamelijk uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. Dit heeft als effect dat er niet alleen een diepere ontspanning ontstaat, maar ook dat de bloed- en lymfestromen beter werken. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd, organen gestimuleerd en het lichaam komt weer in balans. Blokkades in spierweefsel worden mede hierdoor makkelijker opgelost. Het verlicht pijn en zorgt voor een diepe, ontspannende werking waardoor stress en vermoeidheid verdwijnen. Naast alle voordelen word je van een Hotstone massage heerlijk warm van binnen! Kortom: een heerlijke massage voor zowel lichaam als geest!

Hotstone massage van 60 min €55,-