Self-care event

volg je gevoel en maak stappen.

Heb je dit heerlijke event gemist? Er komt in 2022 een nieuwe datum. Wil je op de hoogte blijven, stuur mij dan een berichtje via lindadoolhuidverbetering@gmail.comlindadoolhuidverbetering@gmail.com.

24 en 25 september

Self-care event

Twee dagen alle tijd voor jezelf.

Wil jij ook een hoop veranderen in je leven en het liefst allemaal tegelijk en had dat gisteren klaar moeten zijn? En… dat graag naast je gezin en werk. Moet lukken toch? Praktisch blijven en kunnen plannen, gezond eten, sporten en lekker kunnen slapen (graag)! Veel kan je in je hoofd zo bedenken maar hoe pak je dit aan? Hoe blijf je door je gevoel te volgen een leuke vrouw, moeder en collega zonder bekaf te worden. En daarnaast leuke dingen door voor mijzelf.

Dit klinkt zeer vermoeiend en toch is dit iets wat ik geregeld tegenkom. Wil je jouw gedachten en gevoel op een rijtje zetten? Daar kan ik je bij helpen.

Je hoeft het niet alleen te doen. Stel je nu eens voor dat iemand met je meekijkt naar wat jou nu echt blij maakt. Waar kan jij hulp bij gebruiken om dichtbij jezelf te blijven en ook overzicht houden op alles wat ‘even’ moet.

Tijdens dit event gaan we doelen stellen en begin je met kleine stapjes.

Op 23 en 24 september vindt het self-care event plaats op het Bovenveen in Echten.  Een heerlijke plek met aan de ene kant bos en aan de andere kant de heide.

Tijdens het Self-Care event gaan we gebruik maken van de natuur om je gevoel te volgen. Je kan namelijk in de natuur minder piekeren als je let op het groen om je heen. Wat dacht je van een meditatie wandeling tussen de bomen door. En doordat je mag blijven slapen kan je je twee dagen onderdompelen in deze rust en ruimte. Gun jezelf deze tijd voor ruimte, rust en de vele inzichten in hoe je goed voor jezelf kan zorgen door naar je gevoel te luisteren.

Ook krijg je yogales van Dorinda Farver.
Zij de stichter van Yogasite in Breda, is een Amerikaanse, geboren en getogen in Pennsylvania.  Met humor en een passie voor het leven vindt zij in Yoga zowel rust als een uitdaging. Met haar yoga les gaan we ontspannen de tweede dag beginnen.

Wat kan je verder verwachten:
-We gaan jouw doelen helder maken voor een gezondere lifestyle
-Welk voedingspatroon past bij jou
-Hoe kom jij in beweging
-Hoe kom jij aan voldoende nachtrust
-Hoe krijg je een ontspannen mindset
-Meditatie en mindfulness
-Advies voor gezonde huidverzorging
-We gaan voor meer ontspanning zorgen en minder stress
-En nog veel meer!

 De dagen worden verzorgt met een heerlijk ontbijt, lunch en diner.

Wij zijn bewust met een kleine groep, dus reserveer snel jouw plek via de mail of app lindadoolhuidverbetering@gmail.com of 06-30197981

warme groet,

Linda