Nieuws

R

100% Natuurzuiver

R

Bio - Eco

R

100% Ontspanning

R

100% Huidverbetering

Atopisch Eczeem

ATOPISCH ECZEEM | Advies voor je huid Wat is atopisch eczeem? Constitutioneel of atopisch eczeem (soms ook wel neurodermitis genoemd) is een niet-besmettelijke huidziekte, die zich uit in een ontsteking van de opperhuid. Een ontsteking, die zich meestal manifesteert als jeuk, droogheid, blaren, schilfering, zwelling soms tot bloedens toe...
Lees meer

Herfst magazine MA

Elk kwartaal komt er een nieuw DeepSkincare Magazine uit bij Linda Dool Huidverbetering. Hierin kan je alles lezen over de producten van Maria Akerberg. Veel leesplezier met de Herfst editie 2019!
Lees meer

Hoe ziet je huid eruit

Er wordt veel gesproken over je huid in mijn behandelstoel. Over diepere huidlagen waar een serum of masker in kan trekken of over huidcellen die je de hele dag verliest. Het kan met al die info handig zijn als je weet hoe je huid nu werkelijk in elkaar steekt. Zelf mag ik altijd graag het naadje van de kous weten. Dus als je net als ik graag meer wilt weten heb ik de huid voor je uitgeplozen en op een rijtje gezet 😉 
Lees meer

Workshop

Tijdens deze avond kom je te weten welk huidtype je hebt en welke stappen jij kan nemen voor echte huidverbetering. Al je vragen worden behandeld over natuurlijke producten. 
Lees meer

Parafinne Verslaving

In veel cosmetica worden stoffen als paraffine en siliconen (minerale) oliën gebruikt. De reguliere cosmetica gebruiken deze stoffen als ‘vetten’ in hun crèmes. Een ander zeer belangrijke reden om deze stoffen te gebruiken is dat ze zeer goed zijn voor de houdbaarheid van het product.
Lees meer

Staat Biologisch voor 100% natuurlijk?

Tegenwoordig probeert elke fabrikant in cosmetica mee te liften op het succes van de natuurlijke trend. De consument wordt flink om de tuin geleid. Zelfs op producten met slechts één natuurlijk ingrediënt staat doodleuk ‘natuurlijk’ of het allerlaatste mode woord ‘Bio’ vermeld.
Lees meer