Gezichtsbehandelingen

Pure Cell Treatment

(100 min) incl. deelbehandelingen

DeepSkin Organics – Diepwerkende anti-aging behandeling. MARIA ÅKERBERG is de eerste in de wereld met deze succesvolle behandeling gebaseerd op LEVENDE PLANTENCELLEN! Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen, 12 maanden per jaar. Er zijn geen contra-indicaties voor deze behandeling. Ook geschikt tijdens de zwangerschap. Stimuleert de celvernieuwing. Geeft de eigen huidcellen meer weerstand. Beschermd de huid tegen vrije radicalen. Stimuleert de aanmaak van collageen. Geeft glans. Vervaagd pigmentvlekken en heeft een gunstige werking op (acne)littekens.

 Voor extra info kan je verder kijken op DEZE pagina.

Luxurious Treatment

(75 min) incl. deelbehandelingen

Is je huid verslapt en dof? Deze behandeling activeert je huid en werkt liftend. Geschikt voor de rijpere huid. Liftend, Activerend, Anti-stress, Verbetert de doorbloeding en Herstelt de glans Werkt preventief tegen mee-eters Werkt preventief tegen rimpels. Met handmassage met handmasker.

Facial Treatment Vitamine C

(70 min) incl. deelbehandelingen

Is je huid dof, vermoeid, zonbeschadigd of gestrest? Geef je huid een Vitamine C boost. Geschikt voor een doffe, vermoeide, gestreste en of zonbeschadigde huid. De huid boosten met 30% natuurlijk vitamine C serum, dat diep in de huid dringt. Een ware energie boost! Verbetert direct de glans en elasticiteit van de huid. Past uitstekende bij een acne neigende huid

Facial Treatment Anti – Rouge

(70 min) incl. deelbehandelingen

Heb je last van rosacea, couperose of gevoeligheid? Anti-rouge versterkt je haarvaten. Voor de gevoelige dunne (couperose) huid werkt deze behandeling preventief op en helpt de haarvaten aan te sterken. Zeer geschikt voor een huid met (actieve) rosacea of een acne neigende huid met rosacea. Onderhoudt en verbetert de huid na een laser- of lichtbehandeling

Facial Treatment Moist

(70 min) incl. deelbehandelingen

Voelt je huid droog en trekkerig aan? Dan is die aan toe voor hydratatie en vitaminen. Geschikt voor de vochtarme, gestreste huid Geeft de huid een directe vochtboost Rustgevend en ontspannend voor een gestreste en of vermoeide huid bijv na ziekte of een extra drukke periode

Facial Treatment Clearing

(70 min) incl. deelbehandelingen

Voor de onzuivere huid of een huid die uit hormonaal balans is. Geschikt voor de vette, onzuivere of acne neigende huid. Voorkomt acne en onzuivere huid. Ontstekingsremmende behandeling, zeer geschikt bij acne. Zuivert de huid en balanceert de talgproductie. Geschikt hele hele jaar door.

Facial Treatment Anti-Age

(70 min) incl. deelbehandelingen

Is je huid moe met beginnende rimpels? Dan is je huid toe aan een flinke oppepper van de Rode Klaver. Verstevigd de huid en ontstrest de huid. Verbeterd de doorbloeding.

White Chocolate Treatment

(70 min) incl. deelbehandelingen

Geweldig voor een droge huid. Trakteer je huid op deze heerlijk luxueuze White Chocolate gezichtsbehandeling. Het ruikt heerlijk naar chocola en vanille, je huid wordt optimaal gevoed. De huid krijgt zijn glans weer terug. Witte chocola is rijk aan anti-oxidanten, die je een fijn gevoel geven en het bewustzijn kalmeert. Vooral de massage met warme White Chocolate oil is verrukkelijk….