Schoonheidsspecialiste Sterre

Mijn naam is Sterre. Ik ben 26 jaar en woon in Zuidlaren samen met mijn man, zoontje van 9 maanden en onze hond. Ik vind het heerlijk om lekker te wandelen, te sporten en actief bezig te zijn. Maar met het zonnetje van afgelopen dagen vind ik het ook fijn om lekker in de tuin te zitten met een goed boek of een tijdschrift.
 

Vanaf 1 juni zal ik werkzaam zijn in de praktijk van Linda. Ik ben ontzettend blij dat deze uitdaging op mijn pad gekomen is en vind het fantastisch dat ik jullie mag gaan behandelen met de 100% natuurlijke producten van Maria Akerberg. 

Ik word altijd heel erg enthousiasts van al het moois dat de natuur te bieden heeft, en hoe fijn dat wij dat kunnen gebruiken om de beste versie van onszelf te worden. 
 

Belangrijk aan huidverzorging vind ik dus dat het volledig natuurlijk is en niet is getest op dieren. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de producten je helpen de allermooiste versie van jezelf te worden door de huid een handje te helpen zonder het natuurlijke proces aan te tasten. 

 

Ik zou mijzelf omschrijven als energiek, zorgzaam, betrokken en betrouwbaar en hoop jullie een hele fijne en ontspannen ervaring te geven als jullie bij mij in de behandelstoel zitten. 

Heel graag tot snel!

Liefs, Sterre